miercuri, 6 ianuarie 2010

Un an de nota 10

Si a trecut pana si Revelionul. Si mai mult ca oricand m-am gandit la semnificatia lui. Mi-am dat seama dintr-odata ca petrecem si ne distram ca sa nu simtim tristetea unui sfarsit. Unda de regret - din ce in ce mai profunda pe masura ce trec anii - pe care o ai in fata unui sfarsit. Fie ca este un an, un anotimp, o luna, un weekend. O zi. Regretul ca ceva ramane in urma. Ceva despre care stii totul, ceva despre care poti vorbi, il poti compara cu altceva, ceva care nu are nimic necunoscut. Trecut. Te simti confortabil gandindu-te la trecut. Mai ales ca poti alege sa te gandesti numai la momentele frumoase cu adevarat. Poti fi selectiv. Lasam deoparte raul si uratul si ne cufundam in momentele frumoase traite de-a lungul anului ce-a trecut.

Asta nu poti face cand vine vorba de viitor. Viitorul este acolo undeva si noi nu stim mai nimic despre el. Cum va fi anul asta? Ce va aduce? Cum vom fi noi la sfarsitul lui? Vom fi la fel ca acum, la inceput? Sau va fi si mai bine ...

Sa fim optimisti. Se spune ca de noi si de gandirea noastra depinde in mare masura felul in care ne vom simti si vom trai. Va doresc ca in acest an sa puteti influenta in bine toate lucrurile care urmeaza sa vi se intample. Daca va este scris sa alegeti ceva, sa faceti intotdeaua alegerea cea mai buna. Daca va este scris sa plangeti, sa fie lacrimi de fericire. Daca va este dat sa pierdeti ceva sa castigati imediat altceva de mare pret pentru voi.

Sa aveti un an minunat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu